Skip To Content
Vind de nieuwste operationele updates in onze Nieuwssectie. Om toekomstige updates te ontvangen via sms of e-mail, abonneer je op Terminal Alerts.
Veeg naar rechts voor Terminal navigatie Veeg naar links voor globale navigatie

Goede ondersteuning voor lokale partijen, zoals de Voedselbank en Boa Vinda

apmt-mvii-supports-the-foodbank-350

Steun aan de Voedselbank

Tijdens feestdagen (zoals Pasen) steunen we degenen die het hard nodig hebben door een aanzienlijk aantal paaspakketten te doneren aan de Voedselbank in Maassluis. We zijn verheugd bij te dragen aan een organisatie die wordt gerund door toegewijde vrijwilligers die gratis voedsel en spullen verstrekken aan gezinnen die financieel moeilijkheden ondervinden.

 

 

boa-vinda-350Boa Vinda schaft duo-fiets aan door hulp van APMT MVII

Dankzij een reeks succesvolle evenementen en een duurzame bijdrage van onder andere APMT MVII kon Boa Vinda een prachtige duo-fiets aanschaffen!

Deze duo-fiets, voorzien van elektrische ondersteuning, komt precies op het juiste moment nu de dagen langer worden en de natuur weer tot leven komt na een grijze periode. Het belooft een geweldige toevoeging te zijn voor de activiteiten van Boa Vinda, waardoor nog meer mensen kunnen genieten van de buitenlucht en samen mooie momenten kunnen beleven.

Boa Vinda is een dagbesteding voor iedereen die zorg of begeleiding nodig heeft en is gevestigd in het hart van Hellevoetsluis.

Container Terminal Illustration

Nieuwsbrief abonnement

Schrijf u nu in voor onze Terminal-nieuwsbrief via uw apmterminals.com-account. Via onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen en nieuws van onze terminal. Vul uw gegevens in via de onderstaande link. Als u nog geen account heeft, wordt u gevraagd er een aan te maken.

Aanmelden