Skip To Content
Vind de nieuwste operationele updates in onze Nieuwssectie. Om toekomstige updates te ontvangen via sms of e-mail, abonneer je op Terminal Alerts.
Veeg naar rechts voor Terminal navigatie Veeg naar links voor globale navigatie

Duurzame en groene keuzes voor de terminal

Duurzaamheid is een zwaarwegend aspect bij het maken van keuzes voor de terminal. Het is essentieel om een groene en duurzame terminal te blijven en milieubewuste keuzes te maken voor huidige en toekomstige generaties.

Go Green Week

Wereldwijd werd er veel aandacht besteedt aan de Go Green week in juni. Als duurzame terminal hebben we hier ook aan bijgedragen door onze omgeving een stukje groener te maken. Collega’s hebben onder begeleiding van de hovenier de toegangsroute richting de speedgate beplant. 

terminal-tractors

Nieuwe elektrische terminal trekkers

Begin juli zijn er 6 nieuwe terminal trekkers geleverd op onze terminal. De robuuste terminal trekkers zijn volledig elektrisch en zijn uitgerust met een hoog niveau van ergonomie. Medewerkers krijgen een training, zodat zij veilig hun werkzaamheden kunnen uitvoeren met de nieuwe terminal trekkers. De aanschaf van de elektrische terminal trekkers is een mooie stap in de verdere verduurzaming van de terminal. 

 

Container Terminal Illustration

Nieuwsbrief abonnement

Schrijf u nu in voor onze Terminal-nieuwsbrief via uw apmterminals.com-account. Via onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen en nieuws van onze terminal. Vul uw gegevens in via de onderstaande link. Als u nog geen account heeft, wordt u gevraagd er een aan te maken.

Aanmelden